top of page

De studio

Ik ben al enkele jaren aan de slag als make-up & haar artiest op de set van verschillende tv- en reclameproducties. Daarnaast geef ik ook les aan de opleiding voor make-up artist. Een druk gevulde agenda dus!

En toch droomde ik van een eigen studio. Ik geniet immers van die één-op-één tijd met mijn klanten in de make-up stoel en het geven van persoonlijk advies voor meer zelfvertrouwen.

Ik schoolde me het afgelopen jaar extra bij in browshaping, hennabrows, wimperlifting en BB glow & brow vitamin behandelingen.

De ruimte voor een studio was in ons pas gerenoveerde huis al even voorzien … en is, dankzij de lockdown, nu ook helemaal kant en klaar!

Ik ontvang jullie met plezier in mijn sfeervolle studio voor persoonlijk make-up advies, hennabrows, gellak, wimperlift …

En natuurlijk werk ik hier strikt hygiënisch en houd ik extra rekening met alle noodzakelijke maatregelen.

De studio is gelegen te Molenstede (Diest).

 

Stuur me gerust een berichtje en we plannen een afspraak in!

Bekijk alvast de prijslijst.

 

Tot snel. X

20200520_122802219_iOS_edited.jpg
Make up & Hair
Make up

avond/dag make up

Hairstyling

(feestelijk) kapsel naar wens; up-do, krullen, beachwaves, ingevlochten,...

Bridal

Proefmake up & hairstyling en overleg in de studio, make up & hairstyling op de grote dag in de studio of op locatie. De suite kan ook opgemaakt worden.

Nails
Gel-lak 

Gemakkelijke zelf te verwijderen door de peel off methode van Pronails.

Blijft 14 dagen.

Geen schade aan de eigen nagel.

20200520_122550402_iOS.heic
Brows & Lashes
Henna brows

Shapen van de wenkbrauwen en een kleuring met henna. Hecht zich 2 weken op de huid en tot 4 weken op de haartjes. Intenser effect dan gewone kleuring omdat de huid ook wordt gekleurd waardoor de wenkbrauw voller lijkt en gaatjes worden opgevuld.

Kleuring & shaping

Shapen van de wenkbrauwen en kleuren van de haartjes, zachter effect dan henna brows omdat de huid niet mee wordt gekleurd. Door het kleuren van de lichtste haartjes toont wenkbrauw voller. Blijft tot 3 weken.

Lashlift & kleuring

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers (geen extensions).

De wimpers krijgen een lift en worden gekleurd.

Mascara en wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Geeft een open en frisse blik.

Blijft 6-8 weken.

Brow vitamin
20200520_122949865_iOS.heic

Slapende haarwortels worden door middel van een dermapen geactiveerd met behulp van vitaminen. Dit zorgt voor extra haargroei. Voor mensen die overmatig geëpilieerd hebben, haarverlies hebben door ziekte, verkeerd toegepaste microblading,.. Er is een minimum van 3 sessies aangeraden voor gewenst resultaat te bereiken.

Face
BB Glow

Behandeling met behulp van een dermapen. Geeft een egaal en stralend effect. Bevordert de tint van de huid en dekt vlekken en donkere kringen rond de ogen. Verkleint de poriën. Er is een minimum van 3 sessies. Blijft 4-8 maanden afhankelijk van het aantal sessies. 

Workshops

Leer werken met de juiste materialen, texturen, kleuren,… Ontdek in een relaxte sfeer verschillende tips en technieken om een naturelle make up-look te creëren en deze nadien om te vormen tot een glamoureuze avond-make up. Of een aantal nonchalante tot chique kapsels onder de knie te krijgen. Of Liever een nail party? 

Met 2 of met een groepje vriendinnen, voor een vrijgezellen, verjaardag,... In de studio of bij jouw thuis

20200520_122823897_iOS.heic
bottom of page